Reis Slimmer Met Deze Geweldige Reis Strategieën

Stappen buiten je comfort zone is iets dat een voorwaarde is voor een succesvolle reiservaring. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is om van tevoren voor te bereiden op de onvermijdelijke verschillen tussen uw gewone wereld en degene die u invoert, zullen een paar tips helpen om de overgang zowel gemakkelijk als plezierig te maken.

Als je de tijd hebt, reis dan met de auto in plaats van te vliegen. Rijden door de Staten is een prachtige manier om het land te zien. Je passeert schilderachtige stadjes en attracties die vaak over het hoofd worden gezien door toeristen. Reizen met de auto biedt u meer flexibiliteit voor het geval u uw reisschema op het laatste moment moet wijzigen.

Bij het inpakken voor uw reis, maak een lijst van de essentie en vasthouden aan die lijst. Pak van tevoren in als je. Als je gewoon alle items die je denkt dat je nodig hebt in je tas gooit de avond daarvoor, zul je eindigen met grote zware bagage die moeilijk te vervoeren zal zijn.

Wees flexibel bij het maken van uw reis plannen. Tenzij er een reden is dat u op een bepaalde dag moet reizen, bespaart flexibiliteit u geld. Het toestaan van een boekingswebsite om te zoeken naar vluchten in de buurt van uw gewenste reisdatums kan u zo veel als honderd dollar per vlucht besparen, vooral als het u afschuift van een weekend vlucht.

Als u zich zorgen maakt over reizen met een grote Carry-on tas, plan vooruit. Luchtvaartmaatschappijen borduren meestal in groepen van vijf of tien rijen, dus kies een stoel in rij 11 of 21, niet in rij 19. Ook, zodra de luchtvaartmaatschappij de stoel blok voor u belt, ga in de rij. Op deze manier wacht je aan de voorkant in plaats van op de achterkant.

Laat iemand altijd weten wanneer u van plan bent om te reizen. Hoewel onverwachte reizen en spontane reizen op dat moment een goed idee lijken, is het niet zo geweldig als er iets misgaat. Een vriend, familielid of buurman laten weten dat je weg bent en waar je naartoe gaat is altijd een goed idee. Neem contact op met die persoon zodra u uw bestemming bereikt. Laat ze weten wanneer je thuis komt. Je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

Als je een lange vlucht krijgt, is het misschien verleidelijk om een slaapassistent te nemen om de reistijd sneller te laten verlopen. Maar wacht tot je vliegtuig in de lucht is voordat je het neemt. Als je afdoseert voordat het in de lucht zit, mis je misschien belangrijke aankondigingen of erger, wordt je gevraagd om van vliegtuigen te wisselen.

Lange ritten kunnen leuk en zuinig zijn, maar de kosten van het stoppen voor maaltijden om de paar uur zullen opdagen, vooral voor een gezin. Als u van plan bent een lontrage auto reis, zorg ervoor dat u voldoende auto eten beschikbaar op voorhand. Je misschien wegkomen met het overslaan van de hourlong-lunch stop, die je niet alleen geld bespaart, maar je sneller naar je bestemming brengt. Als u een tweede volwassene in de auto, die persoon kan dienen als “lunch Maker,” het overhandigen van broodjes, snijden fruit, en ervoor te zorgen dat iedereen krijgt hun middagmaal op de weg.

Controleer het lokale nieuws voor het gebied dat u van plan bent te bezoeken. Of het nu gaat om het vinden van leuke, lokale evenementen, vakanties die invloed kunnen hebben op lokale attracties, of ernstige politieke zaken die van invloed kunnen zijn op buitenlanders, het is altijd een goed idee om geïnformeerd te worden over wat er momenteel gaande is in uw bestemming stad, gebied, en zelfs Land.

Als u met kinderen reist, moet u elk kind een eigen wegwerp camera kopen. Vertel hen om Foto’s te nemen van alles wat ze interessant vinden. Als ze het invullen voordat de reis voorbij is, kun je ze nog een vrij goedkope krijgen. Dan hebben ze iets om alle dingen te onthouden die ze leuk vonden-je zou verbaasd zijn hoe verschillend de Foto’s die je kind neemt van jou zijn.

Nu je een paar tips hebt gekregen om je reiservaring tot een succes te maken, kun je met vertrouwen voorwaarts gaan. Pas deze aloude kneepjes van de handel toe en geef ze door aan degenen die u op de reis begeleiden. Iedereen zal er baat bij hebben om meer geïnformeerd en bewust te zijn.