Verrassende Tips Over Hoe Je Slim Kunt Reizen

Als u van plan bent een reis te maken, u worden ingepakt door na te denken over hoeveel plezier u zult hebben wanneer u aankomt. Er zijn echter veel andere dingen om na te denken om ervoor te zorgen dat uw reis veilig is en goed gaat. Hier is een lijst met dingen om na te denken over bij het plannen van een reis.

Verpak al uw benodigde bezittingen in een handbagage voor vliegreizen. Als u geen bagage hoeft in te checken, kunt u besparen op ingecheckte bagagekosten, thuis of bij een kiosk inchecken voor uw vlucht zonder in de rij bij de ticketbalie te hoeven wachten en voorkomt u dat uw bagage verloren gaat.

Als u van plan bent te vliegen of een lange afstand te rijden met kinderen van school leeftijd, overweeg dan om te investeren in een kleine draagbare DVD-speler. De minst dure kunnen zo laag zijn als $75, en de gemoedsrust die het u koopt op die negen uur durende internationale vlucht is meer dan de moeite waard de kosten.

Tip uw conciërge! Of het nu op een cruise of in een hotel, uw conciërge zal uw Go-to Guy voor reserveringen, richtingen en bijna al het andere! Veel conciërges hebben toegegeven dat als iemand bereid is om ze goed te fooi, ze uit hun manier zullen gaan om ervoor te zorgen dat die geweldige kippers, een fantastische tijd hebben.

Het plannen van uw reis van tevoren is altijd goed advies te volgen. Zorg ervoor dat u uw reis ten minste een maand of een paar weken van tevoren plannen om ervoor te zorgen dat u voldoende tijd om wijzigingen aan te brengen. Vooruit plannen laat meer ruimte voor fouten en geeft u meer tijd om de beste deals op reispakketten te krijgen.

Gebruik ruisonderdrukkende hoofdtelefoon. Vanwege alle motor-en achtergrondgeluiden in een vliegtuig, moet je het volume op je koptelefoon gevaarlijk hoog maken om de muziek te horen. Investeer in een paar ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, die het achtergrondgeluid annuleren en je je muziek duidelijk laten horen op een redelijk volume. Zelfs als je niet naar muziek luistert, zijn ze geweldig om alleen het lawaai te verminderen.

Amerika biedt veel natuurparken, met veel opties voor het avontuur naar keuze. Wanneer u beslist welk park voor u geschikt is, bepaal dan eerst hoe u wilt spelen. De natuurparken van Amerika bieden een eindeloos scala aan activiteiten. U vindt er alles van vulkanen tot witte rivierraften tot een rustige wandeling door de wildernis.

Als je rotsklimmen gaat, zul je waarschijnlijk nieuwe schoenen nodig hebben. Je schoenen moeten zo strak passen dat je erin staan, maar het zou ongemakkelijk moeten zijn om erin te lopen. Het hebben van strakke schoenen zal je vermogen om je benen te gebruiken vergroten en je zult een optimale controle hebben met je bewegingen.

Maak plannen om deel te nemen aan een speurtocht als je op een cruiseschip reist. Wanneer je met een grote groep familie of vrienden op vakantie gaat, neem dan de tijd om iedereen in teams te verdelen en daag ze uit om items of informatie te vinden. Niet alleen zult u een leuke tijd hebben, maar iedereen zal veel leren over het schip.

Stel een account in op een “Cloud”-site en upload scans van belangrijke documentatie die u mogelijk nodig heeft tijdens uw reis. Verlies en diefstal komen vrij vaak voor tijdens reizen zowel in het land als daarbuiten. Door het hebben van documentatie opgeslagen in een Cloud locatie u gemakkelijk toegang tot hen van overal waar u toegang tot internet.

Luchthaven websites kunnen een geweldige plek zijn om een aantal echt goedkope tickets te krijgen. Op de site worden alle verschillende luchtvaartmaatschappijen vermeld die daar service aanbieden. Kijk uit voor de lijst met vergoedingen die de luchtvaartmaatschappijen u kunnen kosten. Het kan nikkel eindigen en u met bagagekosten en enkele andere kosten afleiden en u meer dan de andere luchtvaartmaatschappijen kosten.

Ansichtkaarten maken een prachtig souvenir van uw reizen. Als er iets speciaals gebeurt tijdens uw reis, koop dan een ansichtkaart van de plaats die u bezoekt en noteer het geheugen op de achterkant van de kaart. Gebruik de ansichtkaarten om je te helpen een album of plakboek te versieren; ze zijn een speciale manier om te onthouden wat je hebt meegemaakt.

Nu je weet waar je op moet letten bij het plannen van je reis, kun je beginnen na te denken over het plezier dat je hebt als je er bent. De eerste stap naar het hebben van een geweldige tijd op elke reis is om goed te plannen. Houd deze tips in gedachten om ervoor te zorgen dat je niets vergeet!